Porfestés (szinterezés)

Új, magas színvonalú horizontális festősorunkkal a legyártott alumínium profilok festését is meg tudjuk oldani.

A felületkezelés a kilenclépcsős mártó kádas eljárással kezdődik. A munkadarabok a passziválás során a legmagasabb szintű passziváló réteggel vonjuk be, zöldkromáttal, mely az alumínium felületén egy nagyon erős réteget hoz létre a korrózió kialakulása ellen. A passziválás folyamatát egy magas szintű laborban folyamatosan ellenőrizzük a minősítő intézetek elvárásai alapján. A passziválás során kialakult korrózióálló bevonatra 1500 órás só permet tesztet garantál a beszállító, mely minimum 10 év korrózióállóságot jelent a bevonattal szemben.

A svájci gyártmányú GEMA szinterező kabinok kialakítása és a csúcstechnológiát képviselő szórópisztolyok pontos és egyenletes bevonatvastagságot biztosítanak.

A befejező munkafázis a kemencében történik, ahol a magas hőmérséklet hatására a porlakk a felületre keményedik. A nagy légcserével dolgozó automata berendezést pontos minőségi határok között lehet beállítani. Ennek köszönhetően a beégetés minősége minden igényt kielégít. A festés mechanikai tulajdonságait illetve tapadási tulajdonságait a festett munkadarabokon (mintalemezeken) minden esetben elvégezzük és dokumentáljuk illetve ezt minőségi tanúsítvánnyal is igazoljuk. 

Nemzetközileg elismert porbeszállítókkal dolgozunk együtt: Tiger, Akzo Nobel, Dupont ami garantálja a festés kifogástalan minőségét.
 
 
Minőségi bizonyítvány:    

Színválaszték:
Extrudálás Extrudálás Mechanikai eljárások Mechanikai eljárások Eloxálás Eloxálás Renolit fóliázás Renolit fóliázás Porfestés Porfestés Védőfóliázás Védőfóliázás

Partnerek: